Ketä olemme?

Verkkosivuosoitteemme on https://www.megatalli.fi

Tietosuoja ja yksityisyys

Tietosuoja ja yksityisyys / GDPR

REKISTERINPITÄJÄ

Tmi Kone- ja työpalvelut Heikura (2788716-6)
Veräjäpolku 1
81820 KYLÄNLAHTI

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ / TIETOSUOJAVASTAAVA

Martti Heikura
Sähköposti: martti.heikura@megatalli.fi
Puhelinnumero: +358 500 275 642

REKISTERIN NIMI
megatalli.fi-verkkokaupan asiakasrekisteri.

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt megatalli.fi -verkkokaupan asiakkaaksi tai ostanut megatalli.fi -verkkokaupasta tavaraa.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on megatalli.fi:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää megatalli.fi:n toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää megatalli.fi:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. megatalli.fi saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan megatalli.fi:n asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

megatalli.fi:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä megatalli.fi:n asiakaspalveluun, sähköpostitse martti.heikura@megatalli.fi tai rekisterin hoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

  • Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista
  • Tilausten Postin seurantatiedot

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan megatalli.fi:n käytössä, paitsi megatalli.fi:n käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa joko lisäarvopalvelun tuottamiseen tai luottopäätöksen tueksi. Tietoja ei kuitenkaan luovuteta megatalli.fi:n ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole megatalli.fi:n tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisteri sijaitsee salasanalla suojatulla palvelimella.

GDPR dokumentaatio

Rekisterinpitäjänä toimii Tmi kone- ja työpalvelut Heikura. Yhteydenotot tapahtuvat pääsääntöisesti megatalli.fi -sivustolla olevan lomakkeen välityksellä. Keräämme asiakkaista asiakasrekisteriä, jossa tietoina ovat: nimi, sähköposti, puhelinnumero, tilaustiedot. Rekisterinpidon tarkoituksena on kaupankäynnin mahdollistaminen. Emme luovuta tietoja EU:n ulkopuolelle. Asiakasrekisteri on suojattu tietoteknisin toimenpitein.

Kommentit

Kun kävijät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa näkyvät tiedot sekä kävijän IP -osoitteen ja selaimen käyttäjäagentin merkkijonon roskapostin havaitsemiseksi.

Sähköpostiosoitteestasi luotu anonyymi merkkijono (jota kutsutaan myös tiivisteeksi) voidaan toimittaa Gravatar -palveluun nähdäksesi, käytätkö sitä. Gravatar -palvelun tietosuojakäytäntö on saatavana täältä: https://automattic.com/privacy/. Kommenttisi hyväksymisen jälkeen profiilikuvasi näkyy julkisesti kommenttisi yhteydessä.

Media

Jos lataat kuvia verkkosivustolle, vältä sellaisten kuvien lataamista, joissa on upotettuja sijaintitietoja (EXIF GPS). Sivuston vierailijat voivat ladata ja poimia mitä tahansa sijaintitietoja verkkosivuston kuvista.

Evästeet

Jos jätät kommentin sivustollemme, voit tallentaa nimesi, sähköpostiosoitteesi ja verkkosivustosi evästeisiin. Nämä ovat mukavuutesi vuoksi, jotta sinun ei tarvitse täyttää tietojasi uudelleen, kun jätät toisen kommentin. Nämä evästeet kestävät vuoden.

Jos vierailet kirjautumissivullamme, asetamme väliaikaisen evästeen määrittämään, hyväksyykö selaimesi evästeet. Tämä eväste ei sisällä henkilökohtaisia tietoja, ja se hylätään, kun suljet selaimesi.

Kun kirjaudut sisään, asetamme myös useita evästeitä kirjautumistietojesi ja näyttövalintojesi tallentamiseksi. Kirjautumisevästeet kestävät kaksi päivää ja näyttövaihtoehto -evästeet vuoden. Jos valitset ”Muista minut”, kirjautumistunnuksesi säilyy kaksi viikkoa. Jos kirjaudut ulos tililtäsi, kirjautumisevästeet poistetaan.

Jos muokkaat tai julkaiset artikkelin, selaimeesi tallennetaan lisäeväste. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoja ja osoittaa yksinkertaisesti juuri muokkaamasi artikkelin postitunnuksen. Se vanhenee 1 päivän kuluttua

Upotettua sisältöä muista sivustoista

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esim. Videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Muiden verkkosivustojen upotettu sisältö käyttäytyy täsmälleen samalla tavalla kuin jos kävijä olisi vieraillut toisella verkkosivustolla.

Nämä verkkosivustot voivat kerätä sinusta tietoja, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen lisäseurantaa ja seurata vuorovaikutustasi kyseisen upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien seuranta vuorovaikutuksestasi upotetun sisällön kanssa, jos sinulla on tili ja olet kirjautunut kyseiselle verkkosivustolle.

Kenen kanssa jaamme tietosi

Jos pyydät salasanan vaihtamista, IP -osoitteesi sisältyy nollaussähköpostiin.

Kuinka kauan säilytämme tietojasi

Jos jätät kommentin, kommentti ja sen metatiedot säilytetään toistaiseksi. Näin voimme tunnistaa ja hyväksyä mahdolliset seurantakommentit automaattisesti sen sijaan, että pidämme niitä valvontajonossa

Käyttäjille, jotka rekisteröityvät verkkosivustollemme (jos sellaisia on), tallennamme myös heidän antamansa henkilötiedot käyttäjäprofiiliinsa. Kaikki käyttäjät voivat nähdä, muokata tai poistaa henkilökohtaisia tietojaan milloin tahansa (paitsi että he eivät voi muuttaa käyttäjänimeään). Sivuston ylläpitäjät voivat myös nähdä ja muokata näitä tietoja.

Mitä oikeuksia sinulla on tietoihisi

Jos sinulla on tili tällä sivustolla tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää vastaanotettua vientitiedoston, joka sisältää hallussamme olevat henkilötiedot, mukaan lukien kaikki meille antamasi tiedot. Voit myös pyytää meitä poistamaan kaikki hallussamme olevat henkilötiedot. Tämä ei sisällä tietoja, jotka meidän on säilytettävä hallinnollisia, oikeudellisia tai turvallisuustarkoituksia varten.

Minne lähetämme tietosi

Vierailijoiden kommentit voidaan tarkistaa automaattisen roskapostin tunnistuspalvelun kautta.